Om Lugnets Fysiocenter

Lugnets Fysiocenter bildades 1990 av Åke Embretzén och Mats Gezelius som båda jobbar kvar i våra lokaler. Sedan 1997 finns vi på Svärdsjögatan 22. Genom åren har verksamheten vuxit och idag innefattar den sex fysioterapeuter, en läkare, en massör, gym i två plan med personlig tränare samt en receptionist. Vi är en anläggning för alla och tar hand om dig oavsett om det handlar om en skada, en livsstilsförändring eller om du bara vill träna i en skön gemenskap.

NYA ÄGARE
Sedan mars 2019 drivs anläggningen av nya ägare men med samma utbud och familjära känsla. Välkommen till det lilla gymmet med det stora hjärtat!

KAMERAÖVERVAKNING LUGNETS FYSIOCENTER
Med syfte att öka trygghet för våra besökare och vår personal samt för att skydda Fysiocenters tillgångar har vi (Lugnets Fysiocenter Aktiebolag) kamerabevakning (rörlig bild och ljud) i lokalen. Genom detta förebygger vi brott och skapar möjlighet att utreda eventuella brott som begås (t ex snatteri). Rättslig grund för kamerabevakning sker med stöd av artikel 6.1 f
(intresseavvägning) i dataskyddsförordningen.

Har ni frågor gällande bevakningen kontakta dataskyddsombud Susanne Wilén Dacke på tel: 023-63570 eller mejl: sussi@fysiocenter.se.

Kamerainspelningar raderas kontinuerligt efter 14 dagar med undantag i det fall inspelning behöver sparas för att utreda brott (förutsätter en polisanmälan). Lugnets Fysiocenter värnar om din integritet och har ingen rätt att använda inspelat material i någon form utöver ovan nämnda ändamål. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter var god läs vår information om GDPR.

I det fall du vill klaga på hanteringen av vår kameraövervakning så är det datainspektionen du ska vända dig till: https://www.datainspektionen.se/

Öppet

05–00
Receptionens öppettider
Måndag08–18
Tisdag08–18
Onsdag08–18
Torsdag08–18
Fredag08–17
LördagSTÄNGT
SöndagSTÄNGT

HITTA HIT

och kontaktuppgifter