Träning online

För dig som vill fortsätta träna eller få hjälp att komma igång med träningen, även utanför träningslokalen. Kanske rent av i ditt eget hem? Träning Online anpassas helt efter dina förutsättningar, ambitioner och ev. redskap i hemmet. Träning Online finns med en rad olika kurser och upplägg så att du kan få det bästa för just dig. Efter varje pass kan du enkelt lägga in och följa din träning digitalt. Kom igång och fortsätt träna!

För dig som vill ta det ett steg längre kan vi erbjuda PT Online
Träna med en personlig tränare precis som i träningslokalen fast hemma i ditt eget vardagsrum eller i den träningsmiljö eller gymanläggning du själv önskar. Personliga upplägg och träningsprogram utformade efter dina förutsättningar och träningsmöjligheter. Varje månad får du även samtala med en tränare där ni bestämmer hur ni ska anpassa resterande del av ditt upplägg. Nu finns det inga ursäkter, bara möjligheter.

Back to Work

Kickstarta hösten med våra nya träningsupplägg BACK-TO-WORK! Med start 15 september och sex till tio veckor framåt får du träningsupplägg, kostguide och coachning – allt samlat i en app så att du enkelt kan komma i form när och var det passar just dig. Anmäl dig redan idag, våra tränarteam står redo att hjälpa och peppa dig till en bättre hälsa!

Mommy Comeback (Online/Distans) - Träningskurs i grupp
Gruppupplägg online för dig som vill kom igång med träningen på ett bra och säkert sätt efter graviditet och förlossning.

Mer info

Löparkurs - Ett bättre steg & distans(Online/Distans) - Träningskurs i grupp
Få ett bättre löpsteg och distansvana i din löpning.

Mer info

Viktminskning - (Online/Distans) - Träningskurs i grupp
Viktminskning är ett gruppupplägg online på 10 veckor där vi hjälper dig att hitta en hållbar kosthållning.

Mer info

Kickstart - (Online/Distans) - Träningskurs i grupp
Kom igång med träningen och bättre kost.

Mer info

För företag

Förmånliga erbjudanden och aktiviteter för pigga företag

Våra Fysioterapeuter

Och övrig personal